Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 19.03.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії
Ізобуд - 19 років успіху!

Історія компанії розпочалася 19 років тому. Офіс компанії був відкритий 1999 року, у Києві, на той час це була невелика торгова фірма, де працювало декілька осіб. Сьогодні група компаній «Ізобуд» славиться своєю потужною структурою та професійним штатом співробітників, що надає послуги, спрямовані на здійснення та реалізацію комплексних рішень в області покрівлі та фасаду, а також будівництва та виробництва. 

Своїм основним завданням компанія вважає надання замовникам будівельних послуг та товарів, приділяючи величезну увагу якості. В умовах конкуренції «Ізобуд» займає гідне місце серед підприємств відповідного профілю. Компанія «Ізобуд» володіє висококваліфікованим персоналом, компетентністю, необхідним обладнанням, забезпечуючи клієнтів якісними послугами, гідними умовами співпраці. Постійна спрямованість на поліпшення якості надаваних послуг і обслуговування клієнтів підштовхує компанію до активної роботи в регіонах. На сьогодні, дилерська мережа компанії покриває всі регіони України.
Високі темпи робіт пояснюються відповідною матеріально-технічною базою. Компанія «Ізобуд» має сучасні склади, з паркуванням і зоною розвантаження-навантаження будівельних матеріалів. Підводячи підсумки за останні 17 років, можна з упевненістю сказати, що компанія «Ізобуд» тримає  правильний курс розвитку та займає позицію лідера на будівельному ринку України. Наші фахівці забезпечують комплексний підхід і якісні послуги в найкоротші терміни, за доступними цінами.





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні