Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 19.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Покрівельні роботи - без фахівців не обійтися

Самий правильний підхід до ремонту покрівлі полягає не тільки в обліку її віку і загального стану, але і в оцінюванні масштабів пошкодження. Невеликі дефекти можна виправити самостійно, але якщо покрівля пошкоджена на великій площі, то краще звернутися за допомогою до фахівців для повної заміни покрівлі.

Конструкції покрівлі повинні враховувати і протистояти природним діям і процесам - атмосферним опадам (дощ, град, сніг та лід), дії високих і низьких температур, ультрафіолетових променів, механічних впливів при експлуатації і ремонті, напруженням, переданим конструкціями самої будівлі.Будівельні роботи можна проводити як з повним демонтажем старого покриття і укладанням нового, так і без повного демонтажу. Дрібний ремонт з часом перестає бути ефективним, і як тільки латання стало регулярною процедурою - пора міняти дах. Це означає демонтаж старого покриття чи заміна іншим матеріалом аналогічного типу.
Підготовчі роботи при влаштуванні покрівлі складаються з безлічі різних за характером і ступенем складності виробничих операцій. Для їх виконання потрібні спеціальні інструменти, пристострої і механізми.
Невеликі пошкодження, такі як тріщини і здуття, можуть бути відремонтовані за допомогою спеціальних матеріалів, призначених саме для цього. Ефективність їх використання залежить від гарного приклеювання і примикання, тому варто ретельно очистити поверхню. Для закладання тріщин у всіх типах покрівель можна використовувати всі види будівельних самоклеючих стрічок. Дах полегшеної конструкції можна зміцнити за допомогою додаткових елементів. Можливо, вдасться встановити нові елементи зсередини, за умови, що вони не надто довгі. Якщо це не виходить, то доведеться знімати, принаймні, частину дахового покриття. Один з поширених дефектів м'якою рулонної покрівлі з бітумно-полімерних матеріалів - здуття і розшарування покрівельного килима. Щоб зрозуміти причини утворення здуття, слід вивчити процеси, що відбуваються на покрівлі, і фізичні властивості самих бітумно-полімерних матеріалів.
Покрівельні роботи вимагають якісних рішень. Від цього залежить надійність і довговічність всієї конструкції. Потрібно враховувати всі конструктивні особливості матеріалів, які будуть використовуватися для будівництва.

  • дата публикации: 10.08.2012





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні