Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 19.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Сучасна покрівля - запорука надійності всієї будівлі

Будівництво даху - складний та відповідальний процес, який має здійснюватися при строгому дотриманні технологічних нормативів.

Конструкція покрівлі залежить від типу даху, від обраного покрівельного матеріалу, кліматичних умов місцевості. Для забезпечення нормальних умов експлуатації будівлі, оптимальний вибір виду покрівлі, в залежності від ухилу даху, повинні бути враховані особливості району будівництва і впливу на покрівлю зовнішніх факторів - дощу, снігу, вітру. Особливе місце займають питання дотримання технології виконання покрівельних робіт (Київ) і якість застосовуваних матеріалів.

Будівництво покрівлі - робота, що вимагає високого професіоналізму і передових технологій. Займаючись монтажем або будівельними роботами по облаштуванню покрівлі треба враховувати дуже багато чинників. Особливої ​​уваги вимагає вентиляція покрівлі, використання пароізоляційних мембран, а також правильне укладання утеплювача.

Підстава під покрівлю - це поверхня теплоізоляції, несущих плит або стяжок, під яку наклеюють шар гідроізоляційного килима.

Компанія «Ізобуд» здійснює повний комплекс покрівельних робіт будь-якої складності з різних матеріалів. Всі етапи будівництва виконуються досвідченими фахівцями, відповідними технологічними вимогами. Використовуючи сучасні технології, ми розробляємо оптимальні конструкції покрівлі в залежності від типу і призначення будівлі. Фахівці компанії здійснюють професійний монтаж даху з будь-яких покрівельних матеріалів: металочерепиці, бітумної і керамічної черепиці, цементно-піщаної черепиці. Професійна заміна покрівлі гарантує відмінний зовнішній вигляд і тривале використання покрівельного матеріалу. Вартість будівельних робіт залежить від обсягу і типу покрівельного матеріалу.

Приділивши особливу увагу питанням надійності і довговічності, на початковому етапі будівництва, можна істотно заощадити свій бюджет в майбутньому.

  • дата публикации: 15.08.2012





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні