Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 25.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Особливості тестування ЦПЧ Braas. Частина І

Цементно-піщана черепиця Braas проходить ретельний контроль якості на кожному етапі виробництва. Тільки після успішного проходження спеціальних досліджень і строгих тестів продукція відправляється на реалізацію і безпосередньо до споживача.

Test 1Вибір тестів для цементно-піщаної черепиці безпосередньо залежить від регіону (точніше від кліматичних умов), де буде використовуватися продукція.
Для відтворення погодних умов під час тестування технічний центр компанії Braas використовує мережу погодних станцій в восьми країнах світу, де тисячі зразків продукції підлягають ретельному вивченню. Згідно зібраних даних і налаштовується обладнання для тестування.
Test 1.2Одним з найважливіших факторів вивчення впливу на цементно-піщану черепицю є сонячне випромінювання.
Ультрафіолетові промені в природному сонячному світлі становлять близько 5%, але навіть цього достатньо, щоб пошкодити поверхню черепиці. Тому фахівці компанії Braas застосовують симулятор сонячного світла і ультрафіолетового випромінювання, щоб зрозуміти, як покриття цементно-піщаної черепиці протистоїть руйнівному сонячному випромінюванню. У симуляторі використовують спеціально розроблені для цього автоматизовані лампи, оснащені сучасним програмним забезпеченням. Завдяки правильному поєднанню новітніх технологій симулятор може змоделювати вплив сонячного випромінювання протягом десятиліть всього за один тиждень.
Такі досліди дозволяють правильно відкоригувати технологію виготовлення цементно-піщаної черепиці. В результаті - цементно-піщана черепиця зберігає насичений колір і цілісність покриття протягомі багатьох років, незважаючи на вплив сонячного випромінювання.
  • дата публикации: 07.09.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні