Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 08.05.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

«DACHOWA ™» - новинка на українському ринку підпокрівельних мембран

Звести покрівлю один раз і надовго без підпокрівельних матеріалів ...

Звести покрівлю один раз і надовго без підпокрівельних матеріалів неможливо. І сьогодні для створення надійної покрівлі будівельний ринок пропонує різноманітний асортимент цієї продукції, в тому числі і нового покоління.

Широкий спектр ізоляційних будівельних плівок, які застосовуються в будівництві, починаючи від фундаменту і закінчуючи покрівлею, виготовляє компанія MARMA ® POLSKIE FOLIE (Польща). Продукція польського виробника застосовується для розв'язання задач гідроізоляції (плівка Izol Bud), антиконденсаційної ізоляції (антиконденсаційний регулятор MPF) і активного відведення водяної пари (високопароникні мембрани - Dachowa).

У цьому сезоні "DACHOWA ™" представлена ​​і на українському ринку покрівельних матеріалів. Головна відмінна особливість мембран «DACHOWA ™» - це процес скріплення компонентних прошарків. Всі супердифузійні мембрани, представлені сьогодні на вітчизняному ринку, виготовляються за технологією, при якій компонентні шари з'єднуються термічним методом або шляхом склеювання. При цьому в процесі експлуатації по закінченню декількох років не виключається можливість розшарування мембрани. В результаті чого втрачається функціональність виробу. При виробництві високопаропроникних мембран «DACHOWA ™» з'єднання компонентних шарів здійснюється під дією електростатичного поля. Такий спосіб з'єднання шарів дозволяє отримати мембрану, активний паропропускний шар якої має орієнтовані спрямовані волокна, що, в свою чергу, гарантує однакову паропроникність на кожній ділянці мембрани.

Переваги мембран, з'єднаних під впливом електростатичного поля:

• рівномірне нанесення активного шару по всій площі мембрани (орієнтовано спрямовані волокна);

• продукція володіє підвищеним показником паропроникності;

• виріб характеризується більш стійким з'єднанням шарів (мембрана не розшаровується під дією потоків повітря);

• підвищена щільність мембран гарантує стійкість до механічних навантажень.

Сьогодні на українському ринку реалізується три типи мембран, виготовлених на підприємстві MARMA ® POLSKIE FOLIE - "DACHOWA", "DACHOWA 3" і "DACHOWA армована".

Мембрана «DACHOWA» характеризується високою паропроникністю (> = 2000 г / м ² / 24г.) І підвищеною водонепроникністю (> = 2000 мм Н2О). Завдяки структурі шарів матеріал об'єднав в собі дві важливі властивості:

• перше - мембрана не допускає накопичення водяної пари в горищному просторі, а також в теплоізоляції і дерев'яній конструкції покрівлі;

• друге - висока водонепроникність (> = 2000 мм Н2О) запобігає потраплянню вологи у вигляді дощу, снігу, конденсату в теплоізоляцію.

Ці характеристики дозволяють застосовувати мембрану в будь-яких кліматичних зонах і укладати за будь-яких погодних умов без втрати властивостей матеріалу.

«DACHOWA 3» - це тришарові супердифузійні підпокрівельні мембрани. Головна відмінна особливість цього матеріалу - наявність повноцінного спеціального нижнього шару з поліпропілену, який служить додатковим захистом другого високопаропоникного активного шару. Завдяки цьому «DACHOWA 3» можна використовувати на покрівлях із суцільним дерев'яним настилом, укладаючи мембрану безпосередньо на нього.

«DACHOWA армована» - єдина на українському ринку чотиришарова високопароникна мембрана класу «еліт», що володіє підвищеними міцнісними та гідроізоляційними характеристиками. Мембрана складається з трьох шарів нетканого поліпропілену і шару поліпропіленової сітки, що підвищує міцнісні показники виробу.

Багаторічна практика застосування підпокрівельних матеріалів показала, що на покрівлях є місця, в яких гідроізоляційні плівки і мембрани виконують свої функції не на 100% - можливі підтікання при складних погодних умовах, розриви і проколи під час монтажу. До таких місць відносяться яндили, карнизи і торці покрівлі, тому на таких складних покрівельних ділянках рекомендується застосовувати більш щільні супердифузійні мембрани, до яких, безумовно, відноситься «DACHOWA армована». Цей матеріал рекомендується застосовувати також на складних дахах, на покрівлях з невеликим ухилом і на елітних покрівлях з дорогим покрівельним покриттям, наприклад, слюда.

Для кріплення та з'єднання покрівельних мембран і пароізоляції на українському ринку представлений також комплект самоклеючих стрічок:

• MARMA W1 - односторонньо клеюча стрічка на основі пропілену, шириною 75 мм, призначена для з'єднання один з одним шарів мембрани DACHOWA, ремонту мембран DACHОWA і кріплення мембран DACHОWA до дерева, пластмаси та металу;

• МАRMA W2 - бутилова стрічка (завжди еластична), двостороннє клеюча, шириною 15 мм. Призначена для з'єднання мембран DACHОWA з димохідними і вентиляційними трубами, а також для герметичного з'єднання пароізоляційних плівок;

• МАRМА N2 - двостороннє клеюча стрічка шириною 30 мм призначена для кріплення мембран DACHОWA до покрівельного матеріалу (смуги жерсті у козирків, звисів та водостічних труб) і пластмасі, а також для ремонту покрівельних мембран;

• МАRМА ре1 - односторонньо клеюча стрічка на основі поліетиленової плівки шириною 75 мм призначена для заклеювання монтажних пошкоджень в мембранах DACHОWA (до 10 см довжини) і пароізоляції (без обмеження довжини), а також для кріплення мембран DACHОWA до пластмас і металів.

Супердифузійні підпокрівельні мембрани «DACHОWA ™» самоклеючі стрічки МАRМА для кріплення мембран і пароізоляції на вітчизняному ринку реалізує компанія «Ізобуд».

  • дата публикации: 22.06.2011





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні