Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 18.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Покрівля - незмінний атрибут сучасної будівлі

Питання вибору покрівельного покриття є одним з найбільш важливих в кожному будівництві. Однак навіть найкращі матеріали не зможуть забезпечити покрівлі довговічність, якщо їх неправильно змонтувати.

Покрівля - верхнє покриття даху, що захищає всі конструктивні елементи будівлі від атмосферних опадів, дозволяє утримувати в будинку комфорт і затишок. Покрівельні роботи (Київ) надають собою досить складний процес. Покрівлі можна розрізнити не тільки за матеріалами, які використовуються в ході будівництва, але і за типами конфігурації. При будівництві покрівлі застосовують наступні матеріали: рулонні бітумні та дьогтеві, холодні бітумні та бітумно-полімерні мастики, азбестоцементні листи, керамічну і цементно-піщану черепицю, покрівельну сталь та ін. Дах особливо піддається коливанням температури. Протягом усього дня дах нагріває сонце, а вночі він охолоджується. Наслідки таких температурних коливань можуть стати приводом зміни розмірів матеріалу. Від якості обраного покриття буде залежати і подальша доля всієї будівлі.

Для кожного виду покрівлі існує спеціальна технологія монтажу, яку повинні знати майстри і суворо дотримуватися її. Вона позначається на зовнішньому вигляді, міцності, стійкості та герметичності будівлі. Перед початком проведення робіт складається план і розраховується необхідна кількість матеріалів. Важливо знати, що чим складніше конструкція покрівлі, тим більше виходить відходів та дорожче обходиться її обслуговування.

Компанія «Ізобуд» - українська будівельна компанія, яка здійснює покрівельні роботи і є постачальником якісних покрівельних матеріалів. Наші фахівці володіють великим досвідом, забезпечуючи нашим замовникам гарантію і комфорт всієї будівлі.

На вартість будівельних робіт впливають такі фактори: висотність і конфігурація даху, тип покрівельного матеріалу, технології монтажу. А також додаткові послуги: монтаж аксесуарів, демонтаж, підшивка звисів, облаштування системи водостоку.

Сучасна будівельна індустрія пропонує широкий вибір покрівельних матеріалів і покрить на будь-який смак і матеріальні можливості. Проблема полягає лише в підборі тієї покрівельної конструкції, яка потрібна особисто Вам.

  • дата публикации: 17.08.2012





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні