Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 24.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Виробництво натуральної черепиці Braas

Виробництво натуральної черепиці Braas

proizvodstvo-3Матеріал №1, який використовується для покрівлі дахів - це натуральна цементно-піщана і керамічна черепиця. Обидва види однаково добре виконують функцію ізоляції, стійкі до вологи та інших атмосферних явищ, а також відрізняються високою міцністю і довговічністю.

Сьогодні для покрівлі дахів фахівці рекомендують віддати перевагу саме цементно-піщаної черепиці. Її якість перевірена віками, а ціна набагато нижче, ніж на керамічну, яка до недавнього часу вважалася поза конкуренцією.

Історія

proizvodstvo-1Вивчаючи стародавні зразки різних будівельних матеріалів, історики довели, що перша цементно-піщана черепиця була використана ще в першому столітті до нашої ери. Звичайно, з часом склад і технологія виготовлення постійно вдосконалювалися. До речі, сучасний рецепт і технологія виробництва, відомі з 19 століття, належать Адольфу Крекеру.

Виготовлення

proizvodstvo-4Процес виробництва цементно-піщаної черепиці досить простий, але вимагає чіткого дотримання технологій. Також дуже важливим є контроль якості, який проходить кожна партія продукції перед реалізацією. Він включає спеціальний лабораторний аналіз, а також перевірку на геометрію, міцність, стійкість до вологи, якість фарбування.

До складу цементно-піщаної черепиці входить пісок, цемент і вода. Технології виробництва передбачають дотримання чітких пропорцій компонентів, а також послідовності кожного етапу. Дуже важливо використовувати виключно високоякісний цемент, кварцовий пісок і барвник, який не тільки надає виробам гарний естетичний вигляд, але також забезпечує цілісність структури виробів.

Сучасні технології, матеріали і контроль на кожному етапі виробництва дозволяють домогтися бездоганної якості екологічно чистої цементно-піщаної черепиці.     

  • дата публикации: 18.08.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні