Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 28.03.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Будівельні стрічки Izotape

Професійні будівельники не втомлюються повторювати, що ...

Професійні будівельники не втомлюються повторювати, що якісні матеріали для зведення об'єкту як вітаміни для людського організму - підтримують зсередини, продовжують життя і зміцнюють здоров'я. Відомо, наприклад, що термін служби покрівлі залежить від якості всіх комплектуючих і якості монтажу. І тут не може бути дрібниць, не дарма кажуть, що навіть самий маленький саморіз може створити величезну проблему. Саме тому останнім часом забудовники з особливою ретельністю підходять до вибору покрівельних аксесуарів, в тому числі і будівельних стрічок.

На українському ринку з'явилася нова торговельна марка Izotape - повний комплекс стрічок для якісного облаштування будь-яких покрівельних конструкцій. Вони володіють гарними склеюючими властивостями, високою ультрафіолетовою стабілізацією, стійкістю до різних атмосферних впливів і старіння.

Практично всі стрічки можуть використовуватися як на гладких, так і на пористих поверхнях. Єдина вимога до робочої поверхні - вона повинна бути чистою і знежиреної.

На українському ринку будівельні стрічки Izotape реалізує компанія «Ізобуд», що має широкий асортимент матеріалів для облаштування покрівлі та оздоблення фасаду, що надає кваліфіковану підтримку в комплектуванні покрівельно-фасадних робіт не тільки для нових, але і для реконструйованих будівель і виконує найскладніші монтажні, покрівельні, фасадні та інші будівельні роботи.

В даний час в асортименті компанії широкий спектр будівельних стрічок Izotape для проклеювання і герметизації гідро-, пароізоляційних плівок і супердифузійні мембран, обробки будь-яких виступаючих та інших елементів покрівлі.

 Стрічка для мембран - Izoband ®

Одностороння стрічка на основі поліпропіленових волокон, призначена для склеювання та ремонту супердифузійних мембран. Ідеально підходить для склеювання і ремонту пошкоджень (розриви, дірки) на всіх продуктах на основі поліпропілену. Клеїть на гладких і пористих поверхнях, проте варто пам'ятати, що поверхня повинна бути чистою і знежиреної. Стрічка володіє хорошими склеюючими характеристиками і стійка до впливу ультрафіолетових променів.

 Двостороння стрічка - Izomix ®

Двостороння стрічка, армована поліестровими волокнами, призначена для склеювання поліпропіленових, поліетиленових та інших плівок зі штучного сировини. Ідеально підходить для проклеювання покрівельних мембран, плівок гідроізоляційних, пароізоляційних і ізоляції на основі паперу. Завдяки стійкості до високої температури (до +120 ° С) використовуються для склеювання підпокрівельних плівок на покрівлях з металу та металочерепиці. Можна застосовувати на гладких і шорстких поверхнях, стикувати з елементами з дерева і металу. Стрічка володіє хорошими склеюючими характеристиками і стійка до впливу ультрафіолетових променів.

 

Стрічка бутилова - Izobutyl ®

Двостороння стрічка на основі 100% бутилу. Застосовується для склеювання і герметизації стиків підпокрівельних гідро-і пароізоляційних плівок і гідроізоляції для фундаментів. Можна застосовувати на гладких і шорстких поверхнях, стикувати з елементами з дерева, металу і бетону.

 

Стрічка металізована - Izoflex ®

Одностороння металізована поліпропіленова стрічка, призначена для склеювання стиків, нахлестов, для усунення пошкоджень в алюмінієвих плівках, а також для склеювання та монтажу вентиляційних, кондиціонерних і теплових систем. Добре ізолює від проникнення водяної пари.

 

 

 

Стрічка зі спіненого поліетилену - Izoterm ®

Самоклеюча ущільнююча стрічка на основі спіненого поліетилену з замкнутою комірчастою структурою, використовувана для ущільнення місць стиковки покрівельної мембрани і контррейки зі кроквяної балкою. Застосовується під контррейку. Ущільнює місця пробиті скобами або цвяхами при монтуванні мембрани до кроквяної балки. Крім ущільнювальних властивостей допомагає вирівнювати нерівності між контррейкою  та кроквою. Запобігає потраплянню вологи і води в утеплювач в місцях кріплення мембрани скобами. Володіє високоадгезійними властивостями, стійка до ультрафіолетового випромінювання. Крім вищеперелічених властивостей, також знаходить своє застосування як прокладка в конструкціях фасадів для запобігання утворення містків холоду.

 

Стрічка на основі бутилу - Izomin ®

Самоклеюча стрічка на основі бутилу, з верхньої сторони покрита шаром гофрованого алюмінію або свинцю. Використовується для обробки димоходів, мансардних вікон та інших конструкцій виступаючих над поверхнею покрівлі. Завдяки використанню з нижньої сторони шару з 100% бутилу стрічка володіє відмінними властивостями приклеювання практично до будь-якої основі.

 

Ущільнювально-вентиляційна стрічка - Izovent ®

Ці вироби захищають покрівельну конструкцію в області гребня від впливу атмосферних опадів (наприклад, сніг, дощ), які вітром заносяться в підгребеневий простір. У той же час завдяки двом спеціальним шарам  геотекстилю та спеціального поліпропіленового шару просоченого акрилом, стрічка забезпечує вільне проходження вологи, що  скопилася з підпокрівельного простору і утеплювача. Спеціальні профільовані краї стрічки дозволяють застосовувати її на покрівельних покриттях з будь-якою висотою хвилі (кераміка, метал, бітум і т.п.). Клеюча основа - 100% бутил, що дозволяє забезпечити абсолютну герметичність склеюваних поверхонь.

 

Бітумна стрічка - Izobit ®

Самоклеюча бітумна покрівельна стрічка, що покрита шаром алюмінію. Завдяки своїм прекрасним гідроізоляційним властивостям знаходить застосування при обробці димоходів, зенітних ліхтарів, мансардних вікон, парапетів, вентиляційних каналів і т.п. Стрічка також знаходить своє застосування в усуненні пошкоджень у водостічних трубах, ринвах, в металевих покрівельних покриттях. Володіє дуже високою склеюючою здатністю, зручна в монтажі, забезпечує моментальне ущільнення - вулканізується.

  • дата публикации: 22.06.2011





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні