Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 23.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Вибір покрівлі

Вибір покрівлі слід робити, враховуючи місце розташування будинку, конструкцію, форму і площу даху, а також кліматичну зону, кількість опадів, що випадають, вітрові навантаженнями і т.п.

Покрівля - це покрівельний матеріал, що захищає будівлю від всіх видів атмосферних впливів. У свою чергу, дах - більш широке поняття, ніж покрівля, воно включає в себе покрівлю, кроквяну конструкцію та водостічну систему. Надійність даху, а, отже, міцність і довговічність усього будинку залежать від якісного, грамотно підібраного покрівельного матеріалу і його кваліфікованого монтажу.

 Вибір покрівлі зі знанням справи

Перш за все, вибір покрівлі потрібно робити, виходячи з проекту будинку. Сьогодні будівельний ринок пропонує десятки видів покрівельних покриттів на будь-який смак і гаманець - металочерепиця, натуральна керамічна черепиця, бітумна черепиця, профнастил, цементно-піщана і композитна черепиця ... Широкий асортимент покрівельних матеріалів постійно розширюється, так як виробники регулярно випускають нові. Завдяки цьому, при спорудженні покрівлі можна втілити в життя самі незвичайні ідеї. Але все ж, фахівці радять робити вибір покрівлі, віддаючи перевагу перевіреним покрівельних матеріалів від відомих виробників. Зверніть увагу на репутацію виробника, чи надає він гарантію на покрівельне покриття і сертифікати, що підтверджують якість продукції.

Покрівля повинна справно служити не один десяток років, тому покрівельний матеріал повинен бути довговічним і надійним. Також слід враховувати колір і зовнішній вигляд покриття. Адже покрівля значно впливає на зовнішність будівлі в цілому.

Вибір покрівлі - це комплексне питання, відповідь на яке індивідуальна у кожному окремому випадку. У професійній покрівельної компанії Вам допоможуть підібрати оптимальний варіант саме для Вашого будинку, в тому числі, з точки зору співвідношення «ціна-якість». Крім того, купуючи матеріал у спеціалізованій покрівельній фірмі, Ви можете бути впевнені, що Ваша покрівля буде укомплектована необхідними покрівельними аксесуарами та добірними елементами.

  • дата публикации: 16.11.2011





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні