Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 19.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

5 видів покриттів ЦПЧ на будь-який випадок

5 видів покриття ЦПЧ Braas, які володіють різними характеристиками, технологією виробництва і ціною.

  Сучасне обладнання і технології компанії Braas дозволяють створювати покрівельні матеріали, які відрізняються високими технічними характеристиками, зносостійкість і можливістю використання в різних кліматичних умовах.

  З цією метою було розроблено 5 видів покриттів цементно-піщаної черепиці Браас, які володіють різними характеристиками, технологією виробництва і ціною.

Види покриттів Braas:

Покрытие-3Lumino. Дане покриття складається з двошарового полімерного акрилу, має матову структуру, добре зберігає колір, стійке до обростання мохом і лишайниками. Lumino відрізняється доступною ціною, що робить дане покриття економічно вигідним рішенням на покрівельному ринку України.

Сisar. Гладка поверхня і рівний насичений колір даного покритія зовні імітує керамічну черепіцу. Сisar складаеться з трьох шарів: Покрытие-2

·         армуючий шар забезпечує міцність черепиці;

·         вирівнюючий - недає гладку поверхню;

·         двошарове покриття полімерним акрилом робить колір більш насиченим і глибоким, не затримує бруд на поверхні, протидіє обростанню черепиці мохом і лишайниками.

Покрытие-1Slury. Покриття має широку кольорову гаму і має гранульовану структуру, що дозволяє створити ефект античності. Також Slury відрізняється незмінною якістю і стійкістю до вигоряння.

Покрытие-4Protector. Безбарвне антибактеріальне покриття. Забезпечує стійкість черепиці до негативного впливу навколишнього середовища, зберігає насичений глибокий колір матеріалу.

Покрытие-5Protegon. Відбиває на 300% більше інфрачервоного випрмінювання ніж інші моделі натуральної черепиці, тому температура тильної сторони черепиці з покриттям Protegon завжди на 10 C нижче, ніж з лицьового. Дане покриття зменшує нагрівання підпокрівельного простору і мансардних приміщень.

  • дата публикации: 03.10.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні