Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 29.03.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Покрівельні роботи - головний напрямок діяльності компанії «Ізобуд»

Ринок будівельних робіт володіє високою конкуренцією, тому до постачальників послуг висуваються високі вимоги. Технології стають все складнішими, а вимоги до виконання робіт - все вище. Компанія «Ізобуд» пропонує вигідне співробітництво в цій області.

Ремонт м'якої покрівлі

Найбільш поширений варіант ремонту - ремонт м'якої покрівлі, при якому фахівці відновлюють пошкоджені місця даху і проводять заміну покрівельного матеріалу. Основною причиною руйнування є бітум. При високих температурах він плавиться, через що на покрівлі утворюються нерівності.

Ознаки руйнування:

  • тріщини і здуття покрівлі;
  • видимі і значні пошкодження на поверхні покрівельної конструкції;
  • появи на покрівлі грибків.

Ремонт починається з ретельного аналізу стану всього даху, зливів, примикання до парапетів. Після чого починається сам процес відновлення постраждалих місць поверхні і заміна покрівельного матеріалу. Від виду покрівельного перекриття багато в чому залежить те, як споруда буде виглядати, як впишеться в загальний ансамбль навколишніх будівель. 

Покрівельні роботи (розцінки)
Сьогодні покрівельні роботи включають влаштування м'яких покрівель, монтаж з жорстких матеріалів, а також теплоізоляція покрівлі, гідроізоляція і пароізоляція, влаштування захисного покриття. Вони відносяться до виду робіт, де необхідне залучення кваліфікованих фахівців. Особливо це актуально при монтажі складних конструкцій. Роботи по влаштуванню стали різноманітніше, число інструментів і матеріалів зросли.
Сьогодні будівельні роботи затребувані в багатьох сферах, в тому числі і в облаштуванні покрівлі. Прайс-лист на будівельні роботи включає в себе послуги з ремонту та монтажу покрівельної конструкції. Але щоб розрахувати суму, потрібно провести розрахунки в індивідуальному порядку, враховуючи особливості покрівельного покриття, матеріалу та пошкодженої ділянки. Розцінки на покрівельні роботи будуть орієнтуватися на перелічені вище пункти, а також на вартість самої роботи.
Компанія «Ізобуд» успішно працює на ринку будівельних послуг, забезпечує повноцінну та якісну роботу в галузі ремонту і монтажу покрівельних конструкцій різних видів і конфігурацій.

  • дата публикации: 14.08.2012





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні