Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 26.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Переваги та недоліки бітумної черепиці. Чи варто їй довіряти?

Вже дуже давно на ринку України великою популярністю користується бітумна черепиця. І багато споживачів навіть не замислюються, що це за матеріал, і які на справді його переваги та недоліки.

Сьогодні ми спробуємо розкрити дану тему та проведемо невелике порівняння бітумної черепиці з цементно-піщаною.
Про відмінні якості та технічні характеристики цементно-піщаної черепиці ми вже не одноразово писали в попередніх статтях, тож більш детально зупинимося на бітумній черепиці.
До переваг даного матеріалу можна віднести:
БЧ и ЦПЧ
1.Малу вага. Це стане в нагоді при будівництві без проекту, де не дотриманні всі норми і правила при будівництві і є ризик, що будинок не витримає вагу більш важкого покрівельного матеріалу. Таке будівництво все рідше зустрічається в наш час, але, нажаль, все ще існує.
2.Безвідходність матеріалу. Так як бітумна покрівля складається з невеликих елементів.
3.Зручне транспортування. За рахунок легкості та компактної упаковки в одному автомобілі можна перевезти декілька покрівель.
4.Надзвичайна гнучкість матеріалу. Відсутній ризик розбити чи зламати черепицю.
5.Широка палітра кольорів.
Незважаючи на досить великий список переваг, всі вони мають іншу сторону, яка і являється недоліками:
1.Довговічність матеріалу обмежена 20-30 роками експлуатації. В той час коли цементно-піщана черепиця  Braas прослужить понад 100 років.
2.Покрівлю з бітумної черепиці майже не реально частково відремонтувати, так як не можливо чітко визначити місце протікання. Тому, частіше за все, на основне покриття наюывають нову бітумну черепицю. Ремонт натуральної черепиці Braas не потрібен взагалі, але якщо і сталася форс-мажорна ситуація то достатньо самостійно замінити декілька елементів.
3.Вага покрівлі із бітумної черепиці з кожним ремонтом буде збільшуватися.
4.Гнучкість матеріалу зумовлена використанням штучних матеріалів, але при низьких температурах монтаж бітумної черепиці не можливий. Цементно-піщану черепицю можна монтувати навіть взимку.
5.До того ж матеріали з яких виготовлено бітумну черепицю, шкідливі для здоров‘я людини, навідміну від цементно-піщаної черепиці, яка виготовлена виключно з натуральних матеріалів.
6.Також бітумна черепиця відзначається високим ступенем горючості.
7.Зовнішня привабливість покрівлі з бітумної черепиці значно поступається естетичним якостям цементно-піщаної.
8.Час монтажу такий самий, як і монтаж натуральної черепиці.
9.Ціну бітумної черепиці з підконструкцією можна порівняти з ціною цементно-піщаної черепиці, але при цьому ЦПЧ слугуватиме в 3 рази довше та надійніше, зберігаючи при цьому свої естетичні властивості.
БЧ и ЦПЧ-2
Резюмуючи всі приведенні факти, стають цілком очевидними переваги цементно-піщаної черепиці Braas. Звісно, що висновки кожен для себе має зробити сам, але не варто з самого початку обмежувати себе в виборі. Перед вибором покрівельного матеріалу варто поцікавитись різними покриттями і розглянути різні пропозиції. І тільки після цього приймати зважене чітке рішення.
  • дата публикации: 23.12.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні