Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 28.03.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Ремонтно-будівельні роботи (покрівля)

Надійність і довговічність вашого будинку - це не тільки його міцна основа і рівні стіни. Важливу роль для збереження тепла і звукоізоляції має дах. А гідний дах - це перш за все, правильний вибір матеріалу і компанії, яка буде здійснювати покрівельні роботи.

Покрівельні роботи спрямовані на монтаж покрівлі, її влаштування та обслуговування. Покрівля - верхній елемент покриття, що охороняє будинок від проникнення атмосферних опадів і механічних впливів. Основне призначення - захищати будівлю зверху від атмосферних впливів. Правильна конструкція даху забезпечує вентиляцію підпокрівельного покриття і надійний захист від конденсату. Монтаж даху - процес досить трудомісткий і відповідальний, адже саме від надійності конструкцій залежить майбутнє вашого будинку. Він займає близько 50% обсягу виконуваних робіт. Далі слідує, безпосередньо, укладання покрівлі. Покрівельні матеріали відрізняються своєю різноманітністю. Це може бути м'яка або жорстка покрівля, рулонна, мембранна, металева - асортимент і вибір досить великий.
Ремонт покрівлі (Київ) - це комплекс ремонтно-будівельних робіт, спрямованих на відновлення елементів покрівлі, приведення стану покрівлі у відповідність з технічним завданням.
Будівельні проекти вимагають застосування передових технологій і сучасних матеріалів. Сьогодні, завдяки найширшому асортименту матеріалів для покрівлі, можна втілити в реальність практично будь-яку, навіть дуже сміливу мрію, з урахуванням усіх архітектурних і кліматичних факторів. Від надійності зовнішньої гідроізоляції і покрівлі багато в чому залежить те, як довго будівля буде залишатися сухою і теплою, а значить комфортною всередині.
Фахівці компанії «Ізобуд» не тільки підкажуть, наскільки відповідає вибраний матеріал задуманній формі і конструкції даху, але й зможуть самостійно встановити і вирішити будівельну проблему.
Встановлені на покрівельні роботи ціни, формуються на основі вартості матеріалу і безпосередньо самих покрівельних робіт. Дотримання всіх технологічних вимог є запорукою якості та оперативності виконання робіт.

 

  • дата публикации: 14.08.2012





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні