Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 24.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Будівельні роботи – фасад та покрівля

Будівництво - це комплекс різних заходів - будівництво, оздоблювальні та фасадні роботи, монтаж покрівлі, кожен з перелічених етапів має свою специфіку та особливості.

 Покрівля

На сьогоднішній день одна з найбільш продаваних покрівель - м'яка покрівля з бітумної черепиці. Грамотний монтаж м'якої покрівлі забезпечує її довговічність і дозволяє зберігати її експлуатаційні властивості і бездоганний зовнішній вигляд. До переваг можна віднести гнучкість матеріалу, стійкість до перепадів температур, гарну гідроізоляцію. Монтаж можна робити тільки при плюсових температурах, з використанням твердих основ (покрівельний килим або водостійка фанера). Укладання покрівлі - справа тонка і вимагає певних навичок. Основна вимога для пристрою м'яких покрівель - жорстка плоска основа. Переваги: ​​легко монтується, мало відходів при укладанні, має хорошу звукоізоляцію. Влаштування  м'якої покрівлі є хорошим способом покриття даху.
Монтаж м'якої покрівлі на рівний скат починається зі зняття руберойду. Далі слід набити на обрешітку фанеру або пресовану стружку, щоб отримати рівну поверхню. При використанні пресованої стружки слід знати, що матеріал має специфічний хімічний запах, через що часто воліють застосовувати фанеру. Влаштування м'якої покрівлі проводиться шляхом склеювання, наплавлення, механічного з'єднання, теплового зварювання та іншими способами.

Фасад

Протягом останніх років фасади будівель значно змінилися. На зміну однотипним, приходять нові, цікаві та сучасні обличчя будівель. Вони різняться в залежності від форми, матеріалів поверхні, прольотів.
Утеплення фасадів - вельми актуальний і затребуваний вид робіт. Дозволяє скоротити втрати тепла в зимовий період, і, відповідно заощадити кошти на опалення. Правильно зроблена теплоізоляція захистить будинок від перепадів температур і вологи, що значно збільшить термін експлуатації. Будівельні роботи (Київ) повинні бути виконані якісно. Порушення технології може призвести до неприємних наслідків: утворення містків холоду, конденсату, появи грибка і цвілі. Тому грамотне поєднання матеріалу і технологій зробить Ваш будинок особливим.

  • дата публикации: 15.08.2012





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні