Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 26.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Особливості тестування ЦПЧ Braas. Частина ІІ

Запорукою якості цементно-піщаної черепиці Braas є контроль виробництва на кожному етапі. Найважливішу роль відіграють тестування і випробування покрівельного матеріалу на міцність, довговічність і стійкість до атмосферних явищ. Тому особливу увагу компанія приділяє стійкості черепиці до впливу кислотних дощів і низьких температур та забезпечення цілісності і естетичного вигляду.

Тест на стійкість в умовах кислотних дощів
Testirovanie2.1Кислотні дощі - це наслідок реакції вуглекислого газу з молекулами дощової води, в результаті чого утворюється слабка вугільна кислота.
Кислота має згубний вплив перш за все на рослинність, але при постійному впливі здатна руйнувати навіть будівлі, пам'ятники архітектури, трубопроводи тощо. Цементно-піщана черепиця не є винятком. Тому компанія Braas тестує свою продукцію на спеціальному симуляторі кислотних дощів.
Вимоги до якості черепиці в таких тестах дуже високі. З огляду на дані, отримані з власних кліматичних станцій по всьому світу, показники навмисно завищують, імітуючи більш агресивне середовище. Такий підхід гарантує високу якість цементно-піщаної черепиці при будь-яких умовах і атмосферних явищах.
Тест на морозостійкість
Testirovanie2.2Цементно-піщана черепиця Braas - це морозостійкий покрівельний матеріал, здатний витримувати більше 500 циклів заморожування і відтавання без пощкодження структури і естетичного вигляду. Варто відзначити, що за стандартом EN 1304, встановленому для країн ЄС, норма становить 150 таких циклів.
Тест на морозостійкість проводять в автоматизованих морозильних камерах. За допомогою сучасного програмного забезпечення моделюють умови агресивної зимової середовища. Таким чином передбачаються екстремальні ситуації, які можуть виникнути в процесі експлуатації черепиці, і відповідно до отриманих даних коректується технологія виробництва черепиці.
Завдяки такому особливому тестування черепиця Braas зберігає естетичний вигляд і міцність протягом багатьох років в будь-яких кліматичних умовах.
  • дата публикации: 13.09.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні