Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 28.03.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Особливості тестування ЦПЧ Braas. Частина ІІІ

Крім випробувань на морозостійкість і стійкість до впливу кислотних дощів, цементно-піщана черепиця Braas проходить ряд інших не менш важливих тестів:

Test 3• Тест на жаростійкість. Безпека перш за все, тому черепиця обов'язково досліджується на стійкість до пожеж. Даному тестування підлягають всі покрівельні матеріали.
• Тест на термоудар. Навіть в разі екстремальних коливань температури цементно-піщана черепиця Braas зберігає свою цілісність і естетичний вигляд. Це питання особливо актуальне для кліматичних зон, де температура навколишнього середовища може коливатися на десятки ° С протягом короткого проміжку часу, а також в різних форс-мажорних ситуаціях, що тягнуть за собою різку зміну температурного режиму. Всі випробування проводяться фахівцями в технічному центрі компанії. Черепицю на кілька хвилин поміщають в середовище, де коливання температури досягають 50 ° С.
• Укладання черепиці на стенді. Компанія Braas постійно працює над модернізацією та удосконаленням продукції. Для цього черепицю монтують на стенді з метою виявлення будь-яких проблемних ситуацій, які можуть виникнути в процесі монтажу.
• Тест на вентиляцію. Поява конденсату - одна з найактуальніших проблем покрівлі. Накопичення вологи стає причиною руйнування даху, появи грибка і цвілі. Тому особливу увагу компанія приділяє якості вентиляції в різних вузлах покрівлі (вентиляційних каналах, гребенях, фронтонах).
• Експертиза «фізики даху». Компанія Braas розробила спеціальне програмне забезпечення, яке дозволяє прогнозувати енергоефективність покрівлі та ризики утворення конденсату в конструкціях будь-якої складності в різних кліматичних зонах.
Також програмне забезпечення застосовують для розробки дизайну «холодної даху», актуальною в жарких кліматичних умовах, розробки та оптимізації систем вентиляції, нових концепцій для покрівельних конструкцій, вивчення впливу вітру на герметичність, розробки національних і міжнародних стандартів.
  • дата публикации: 23.09.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні