Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 27.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Особливості тестування ЦПЧ Braas. Частина IV

На завершення розділу тестування цементно-піщаної черепиці Braas, розглянемо останній, але не менш ефективний метод - випробування покрівельного матеріалу за допомогою аеродинамічної труби.

Важливо відзначити, що саме цей метод використовують для тестування автомобілів і літаків, і компанія Braas є єдиною в своїй галузі, яка має власну аеродинамічну трубу. Це дозволяє повністю контролювати процес і створити оптимальні умови для досліджень.
Testi4
Особливості тестування
Аеродинамічна труба для тестування цементно-піщаної черепиці відрізняється від аналогічної, що використовується в авто- і авіаіндустрії. Вона повністю адаптована для досліджень покрівельного матеріалу і дозволяє створити погодні умови, характерні для різних кліматичних зон.
Тестування проводяться на основі даних, зібраних протягом десятків років, за допомогою власних погодних станцій компанії Braas в різних країнах світу.
В умовах використання технологічних можливостей аеродинамічної труби можна імітувати умови вітряної погоди та дощу при різних кутах нахилу, з можливістю регулювати їх силу. Також дана технологія дозволяє створювати імітацію екстремальних погодних умов, які виникають не частіше, ніж раз в 50 років.
В результаті черепиця Braas відрізняється характеристиками, що дозволяють витримати будь-які «сюрпризи погоди» без шкоди для цілісності структури і зовнішнього вигляду протягом усього експлуатаційного терміну.
Процес тестування черепиці Braas в аеродинамічній трубі можна подивитись на цьому відео.
Test4.2
Test4.3
  • дата публикации: 29.09.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні