Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 25.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

VELUX встановлює нові стандарти комфорту і безпеки

Денне світло і мансардні вікна є відмінною комбінацією. Але для того, щоб контролювати світло і мікроклімат у приміщенні, необхідно визначитися з сонцезахисними аксесуарами для мансардних вікон. Широкий асортимент сонцезахисних аксесуарів VELUX дає можливість підібрати оптимальний комплект для кімнати будь-якого призначення.

Оптимальний захист від спеки - важлива функція сонцезахисних аксесуарів.

Ролети VELUX захищають від літньої спеки, зберігають тепло взимку, захищають скло мансардного вікна від пошкодження, зменшують галас зовні і контролюють світло. За допомогою ролети можна досягти повного затемнення в кімнаті.

Ви можете вибирати ролети із ручним, електричним управлінням і управлінням за допомогою сонячної енергії. Міцна і стійка до зміни погодних умов конструкція забезпечує тривалий термін функціонування.

Ролети VELUX ручного керування - відмінний варіант для мансардних вікон, що знаходяться в межах досяжності. Завдяки простому використанню стрижня, відкривати і закривати роллети ручного управління швидко і легко.

Ролети з дистанційним управлінням мають живлення від електромережі або від сонячної енергії. Вони є особливо зручними для приміщень з декількома вікнами, що знаходяться поза межами досяжності. Ролети чудово поєднуються з електрокерованими мансардними вікнами INTEGRA VELUX.

Ви шукаєте захист від спеки, але не хочете жертвувати Вашим краєвидом з вікна? Тоді Маркізет VELUX – найкращій вибір.

 Він забезпечує ефективний захист від спеки, оскільки блокує сонячні промені до того, як вони почнуть світити у вікно і нагрівати кімнату. Крім того, маркізет є прозорим, так що він блокує тільки спеку, а не вид з вікна. Маркізет VELUX підходить до будь-якого мансардного вікна VELUX і чудово поєднується з внутрішніми шторами, щоб регулювати, пом'якшувати або повністю заблокувати зовнішнє денне світло. Маркізет встановлюється зсередини і управляється вручну. Він виготовлений з тканини, яку легко мити вологою серветкою.






Стильний і ефективний метод приглушення світла і створення атмосфери усамітнення - це штори VELUX.

 Вони ідеально підходять для будь-якої кімнати, де Ви хочете регулювати кількість зовнішнього сонячного світла. Штори VELUX представлені в широкому діапазоні кольорів і стилів, і Ви можете вибрати між ручним керуванням, управлінням від сонячних елементів або електричним керуванням. Вони легко вбудовуються в мансардне вікно VELUX за допомогою унікальної системи      Pick & Click ®.

  • дата публикации: 06.07.2011





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні