Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 23.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Віконний профіль Kenner

Профіль ТМ KENNER - це складна конструкція, яка виготовляється на кращих технологічних лініях у Європі від всесвітньо відомих виробників.

Віконні профілі повинні відповідати безлічі вимог, наприклад, таким як зовнішній вигляд, чіткий процес обробки, нанесення маркування, певні розміри і вага, опір холоду, термостабільність, стан після нагрівання, погодних умов і безліч інших, що і визначає їх якість.

Тому проведення контролю якості є складним процесом, який відбувається в декілька етапів: починаючи від перевірки якості сировини і закінчуючи перевіркою вже готової продукції на відповідність вимогам, що засвідчуються нашими сертифікатами.

Полівінілхлоридні профілі для віконних конструкцій системи KENNER виготовляються на власному екструзійному виробництві. Виробництво обладнане високотехнологічними лініями та інструментом останнього покоління від провідних фірм Австрії, Німеччини та Італії.

Розроблена австрійськими фахівцями безсвинцева рецептура із застосуванням імпортних аддитивів дає можливість виготовляти якісну продукцію, яка не поступається зарубіжним і вітчизняним аналогам.

Профільна система KENNER, за своїми теплофізичних і конструктивних особливостях відповідає найвищим вимогам. Завдяки монтажній ширині 60 мм, 4 - камерні профілі забезпечують оптимальний рівень теплозахисту і звукоізоляції.

Важливою перевагою нашого профілю є відмова від свинцевих стабілізаторів. При виробництві профілю KENNER використовується кальцій-цинковий стабілізатор, - що дозволяє використовувати дану профільну систему в будь-яких типах будинків (включаючи дитячі установи, заклади охорони здоров'я, архітектурні пам'ятники), що підтверджується відповідними сертифікатами.

Геометрія центральних камер дає можливість уніфікувати використання армуючого профілю для рами, стулки та імпоста. По товщині лицьових і зовнішніх стінок головні профілі відносяться до класу А. Гладка поверхня лицьових стінок полегшує очищення профілю.

Процес встановлення металопластикових вікон став своєрідною життєвою необхідністю, що гарантує теплозбереження, звукоізоляцію, комфорт і привабливість. Віконний профіль ТМ KENNER-це високоякісний продукт, створений в результаті багаторічних досліджень та роботи у сфері обробки полімерних матеріалів.

  • дата публикации: 19.08.2011





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні