Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 27.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Galeco - надійне відведення води

Як відомо, при будівництві будинку не буває незначних деталей

Як відомо, при будівництві будинку не буває незначних деталей. Не є винятком і системи водостоку. Неправильно організований водовідвід з поверхні даху загрожує пошкодженням елементів фасаду, цоколю, передчасним зношенням фундаменту через надмірне гідростатичне навантаження. Тому велике значення набуває якість водостічної системи.

Одна з найбільш продуманих і надійних водостічних систем, як показав багаторічний досвід експлуатації в країнах Європи і в Росії - система компанії Galeco, яка входить в міжнародну бізнес-групу GALECO Rainwater Technology, представлену в більшості європейських країн. На українському ринку систему Galeco представляє один з найдосвідченіших постачальників матеріалів для покрівлі та фасаду - компанія «Ізобуд».

Системи Galeco серед всієї різноманітності водостічних систем відрізняються відмінним конструктивним виконанням і високою надійністю матеріалів, що використовуються.

По-перше, водостічні системи Galeco включають в себе весь набір необхідних компонентів – ринви з кутовими елементами (і внутрішні, і зовнішні кути вигину), труби з колінними (під кутом 60 і 67 градусів) і трійниковими елементами, з'єднувачі, різноманітні кронштейни, дощоприймач з нержавіючої сталі і навіть знімне ситечко, що запобігає забиванню дощоприймача. Широкий асортимент комплектуючих дозволяє з легкістю змонтувати систему водостоку будь-якої складності.

По-друге, компанія Galeco випускає як металеві, так і пластикові системи водостоку. В якості сировини для металевих систем використовується сировина, яка заслужила кращі відгуки фахівців з різних країн і різних галузей, фінська оцинкована сталь. Її надійно захищають пасивуючий шар, грунтувальна фарба і полімерне покриття з екологічно чистих матеріалів. Крім якісного фінського металу, ринви і труби покриті захисною плівкою, яка запобігає пошкодженню елементів у процесі транспортування і монтажу. Це єдина в Україні система, яка має захисну плівку на жолобах і трубах.

Пластикові водостічні системи Galeco виготовлені з високоякісного полівінілхлориду (ПВХ). Він витримує температури від - 35 до + 80 градусів, стійкий до розтягування, вигину, іншому механічному впливу і до ультрафіолетового випромінювання. Система водостоку з ПВХ може гідно протистояти навіть кислотним дощам. Таким чином, використання тільки кращих матеріалів дозволило компанії Galeco сміливо надавати 10-річну гарантію на всю продукцію!

В асортименті компанії Galeco є три варіанти виконання водостічних систем з ПВХ: Galeco 100, Galeco 130 і Galeco 150. Найуніверсальнішою і поширеною системою є Galeco 130, розрахована на житлові будинки, котеджі і невеликі промислові об'єкти. Система Galeco 100 призначена для об'єктів з невеликою площею даху - малих архітектурних форм (у т. ч. альтанок, гаражів), балконів і може виступати доповненням до Galeco 130, a Galeco 150 розроблена для промислових будівель і великих котеджів.

По-третє, системи Galeco містять цілий ряд унікальних конструктивних особливостей. Найважливіша з них - жолоби спеціальної, запатентованої, форми, яка запобігає перелив води навіть при рясних опадах. Металевим системам Galeco допомагає впоратися з рясними опадами і унікальна форма ринви, більш глибока у порівнянні з існуючими на ринку системами.

Ексклюзивні розробки стосуються і з'єднань водостічних систем. У металевих системах таким «ноу-хау» є кут ринви з гумовими ущільнювачами, конструкція якого дозволяє полегшити монтаж і дещо зменшити кошторис: відпадає потреба в додаткових з’єднувачах ринви з кутом. У пластикових системах застосовано безущільнюваний спосіб з'єднання ринви з лійкою, що гарантує повну герметичність, а після монтажу у всій системі залишаються рухомими тільки ринви. Підтримують їх спеціально спроектовані кронштейни, розраховані на високі навантаження.

Конструктори водостічних систем Galeco подбали і про будівельників, розробивши зручну і практичну технологію монтажу. Спочатку відбувається монтаж кронштейнів, потім - карнизних планок та елементів покрівлі, і лише потім проводиться монтаж ринв. Така черговість мінімізує можливі пошкодження ринви в процесі укладання покрівельного покриття.

Системи Galeco відрізняються не тільки конструктивною досконалістю, але й радують око привабливим зовнішнім виглядом. Покупцеві пропонуються на вибір металеві водостічні системи трьох кольорів - коричневого та білого і теракотового, а пластикові Galeco 130 - чотирьох (мідного, чорного, коричневого та білого). Замовники Galeco 100 можуть вибрати з коричневого або білого, а Galeco 150 - з коричневого або сірого. У той же час Galeco врахувала інтереси вибагливих замовників, яких ця колірна гама не влаштовує, передбачивши можливість фарбування водостічних систем.

Все це дозволяє компанії «Ізобуд» рекомендувати системи Galeco для найвимогливіших замовників як зарекомендували себе з кращого боку в плані надійності, довговічності і ефективності.

  • дата публикации: 16.06.2011





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні