Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 26.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Як вибрати якісну цементно-піщану черепицю?

Завдяки хорошим технічним характеристикам, доступній ціні і естетично привабливому зовнішньому вигляду цементно-піщана черепиця вже давно користується великою популярністю в Україні.

Однак, не вся цементно-піщана черепиця однакова. Пропонуємо розглянути найважливіші параметри, на які слід звернути увагу при виборі покриття.
Міцність
Kachestvo 1Цементно-піщана черепиця повинна мати достатню міцність, стійкість до атмосферних явищ і бути безпечною для пересування по ній під час обслуговування і монтажу. Так, цементно-піщана черепиця Braas витримує навантаження в 280 кг / см², що перевищує вагу середньостатистичної людини. При цьому надійні всі 9 зон черепиці, на які може наступати покрівельник. А в місцях стику однієї черепиці з іншою контактна точка плиток знаходиться на обрешітці, таким чином, вдається уникнути критичного навантаження, що дозволяє черепиці витримувати значну вагу. Випробування місцевого навантаження включені в Європейський стандарт DIN Plus, EN490 / 491.
Морозостійкість
kachestvo 3Далеко не кожен матеріал витримує поперемінне заморожування і відтавання без пошкодження.
Для країн ЄС норма морозостійкості визначається стандартом EN 1304 і становить 150 циклів. Однак на заводах компанії Braas до черепиці пред'являють більш високі вимоги - норма морозостійкості складає 1000 циклів. І навіть цей показник не межа.
Доведено на практиці, цементно-піщана черепиця Браас відрізняється високими показниками морозостійкості без шкоди для естетичного вигляду і цілісності покриття.
Асортимент і цінова політика
Різноманітність профілю, покриття і відтінків черепиці Braas здатне задовольнити навіть самі неординарні смаки. На сьогоднішній день випускається 8 моделей цементно-піщаної черепиці Braas в 12 кольорах і 5 покриттях.
Також цементно-піщана черепиця відрізняється доступною ціною. Багато в чому на ціноутворення черепиці впливають енергоресурси, витрачені на її виробництво. Так, при виробництві цементно-піщаної черепиці не потрібен дорогий газ для підтримки температури в тунельних печах і необхідності використання спеціальної глини, на відміну від виробництва керамічної черепиці.
Сьогодні цементно-піщана черепиця Braas - гідний конкурент як керамічної, так і бітумної черепиці, саме тому все більше споживачів віддають перевагу саме їй.
kachestvo 2
  • дата публикации: 30.09.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні