Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 28.03.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Міфи про натуральній черепиці. Частина I

Незважаючи на те, що цементно-піщана черепиця Braas вже давно користується величезною популярністю на світовому ринку, міфи про неї не замовкають і сьогодні. Давайте розбиратися: яка інформація не відповідає дійсності, а, що має право на існування.

Отже, міф 1: цементно-піщана черепиця - не натуральна
Миф-1,2-укрЦей міф багатьох змушує робити вибір на користь більш дорогої керамічної черепиці, в натуральності якої ніхто не сумнівається. Щоб розібратися, чим відрізняються ці матеріали, і чи має право цей міф на існування, давайте розглянемо їх склад.
У хімічний склад керамічної черепиці входять оксиди:
• кремнію,
• алюмінію;
• заліза.
Перші два компоненти є ключовими для виготовлення керамічної черепиці, а оксид заліза надає їй красивий насичений колір.
Всі ці елементи містяться в глині, яку змішують з водою, а після надання їй необхідної форми запікають у тунельній печі для отримання міцних і естетично привабливих керамічних виробів.
Цікаво, що цементно-піщана черепиця Braas має приблизно той же хімічний склад, хоча компоненти дійсно відрізняються. Для її виготовлення використовують:
• Природний кварцовий пісок;
• Цемент;
• Воду;
• Натуральній барвник.
Натуральний природний кварцовий пісок - це, по суті, той же оксид кремнію, а цемент складається з вапняку і глини тонкого помолу, запечених при температурі 1000  °C з додаванням гіпсу. В результаті змішування цементу і кварцового піску утворюється бетон, який покривають спеціальним натуральним барвником на основі оксиду заліза. Таким чином, можна з упевненістю говорити про те, що цементно-піщана черепиця є дійсно натуральною та екологічно чистою, а її хімічний склад ідентичний складовим керамічної черепиці.
Якщо у вас ще залишилися сумніви, можливо, їх розвіє той факт, що зразки цементно-піщаної черепиці, знайдені в Італії, датуються першим століттям до н.е., коли в світі ще не існувало нічого крім природних виключно натуральних матеріалів.
Миф1.3
  • дата публикации: 10.10.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні