Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 25.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Міфи про натуральну черепицю. Частина ІІІ

Відома сцена фільму, де головний герой, опиняючись на даху будівлі з натуральної черепиці та тікаючи, легко ламає кілька рядів плитки, мабуть, є класикою кінематографа. Але чи реально це поза кадром?

Міф 3: Цементно-піщана черепиця - ненадійний і досить крихкий матеріал
Даний варіант подій цілком міг би мати право на існування, якби покрівля мала значний вік і черепиця на ній була виготовлена в минулому столітті. Але цементно-піщана черепиця Braas - це абсолютно новий матеріал, що поєднує в собі кращі традиції і останні сучасні технології.
Міфи і реальність
Mif3.3Mif3.2Ще до того, як черепиця відправиться на реалізацію, вона проходить масу різних тестів, як у власних лабораторіях компанії, так і в незалежних, в тому числі тест на міцність. Для цього кожну плитку умовно ділять на дев'ять зон, на які може наступати покрівельник під час будівельних робіт. Усі виявлені недоліки аналізуються і усуваються в процесі виробництва. Прикладом даних інновацій і технологічних рішень є використання кварцового піску, а також розподіл різної кількості ребер жорсткості для кожної окремої ділянки черепиці. Таким чином, черепиця Braas може витримувати навантаження до 280 кг/см².
Всі технічні характеристики черепиці Braas строго регулюються європейськими нормами, а також внутрішніми, які значно перевищують ці показники. Тому даний міф абсолютно невиправданий.
Для наглядного прикладу пропонуємо Вам переглянути коротеньке відео від наших партнерів з Норвегії.
  • дата публикации: 18.10.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні