Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 25.04.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Міфи про натуральну черепицю. Частина IV

Красиві автентичні будиночки з черепичним дахом в країнах південної Європи і тропіках мають дуже привабливий зовнішній вигляд. Ці країни відрізняються м'яким теплим кліматом, тому багато хто вважає, що використання натуральної черепиці доцільно тільки в цих регіонах, через її погану стійкість до морозів.

Чи так це насправді і чи дійсно клімат є вирішальним у питаннях вибору покрівлі? Давайте розбиратися:
Міф 4: Цементно-піщана черепиця не витримує морозів
В першу чергу слід враховувати, що перша натуральна черепиця виготовлялася поблизу родовищ відповідних для її виготовлення, і так уже склалося, що клімат цих регіонів теплий.
Індивідуальний підхід
Mif4.Цементно-піщана черепиця Braas - це високотехнологічний покрівельний матеріал, розроблений провідними інженерами і іншими вузькоспеціалізованими фахівцями. Матеріал постійно вдосконалюється відповідно до необхідних вимог стійкості до атмосферних явищ. Тому черепиця, виготовлена для південної Європи, не буде реалізована в північній або східній Європі, так як кліматичні умови цих регіонів значно відрізняються.
Для того щоб визначити до яких кліматичних умов необхідно адаптувати черепицю, фахівці технічного центру проводять ряд досліджень впливу клімату на черепицю в різних регіонах. Для цього використовуються погодні станції, розташовані в різних куточках планети.
Цементно-піщана черепиця Браас проходить випробування на стійкість до:
• ультрафіолетового випромінювання,
• кислотних дощів,
• різких перепадів температури,
• сильних злив і вітрів,
• морозостійкості.
Mif4.2Вимоги ЄС до морозостійкості черепиці складають 150 циклів поперемінного заморожування і відтавання, але дослідження показують, що черепиця Браас здатна витримувати близько 1000 таких циклів.
Таких результатів вдалося досягти завдяки використанню спеціального покриття, яке закупорює бетонні пори, утворює захисний шар від потрапляння вологи всередину черепиці та утворення дрібних тріщин. При заморожуванні волога утримується на поверхні, а черепиця зберігає гарний естетичний вигляд.
Даний міф не знайшов підтвердження стосовно натуральної цементно-піщаної черепиці Браас, але потрібно враховувати, що не всі виробники черепиці однаково відповідально ставляться до контролю якості матеріалу.
  • дата публикации: 19.10.2016





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні