Получи
спецпредложение

(044) 537 37 30
Висока якість матеріалів та послуг з 1999 року
Статті Спецпропозиції Вакансії Контакти
Курс євро на сьогодні, 29.03.2024 - НБУ+3% грн.
Новини
компанії

Підпокрівельні плівки і мембрани - усвідомлена необхідність!

Головна функція пароізоляційних плівок - запобігати конвективному і диффузійному попаданню вологи в утеплювач.

«Покрівельний пиріг» - складна система, від правильної роботи якої залежить дуже багато. Вихід з ладу всього одного елементу цієї системи може спричинити дуже негативні наслідки для всього будинку. Особливо це стосується підпокрівельних плівок і мембран. Тому, давайте ближче познайомимося з даними матеріалами, і постараємося разом розібратися, для чого ж вони потрібні і як застосовуються.
 


Пароізоляційна плівка IzofolStandart

Головна функція пароізоляційних плівок - запобігти конвективному і диффузійному попаданню вологи в утеплювач. Підіймаючись разом з теплим повітрям з житлових приміщень, волога може вивести з ладу теплоізоляцію та інші елементи покрівельної конструкції.

Компанія «Ізобуд» представляє увазі українського споживача пароізоляційні плівки IzofolStandart - незамінну складову при будь-яких роботах, пов'язаних з утепленням. Плівка використовується для створення паронепроникного бар'єру на внутрішній поверхні теплоізоляції скатних і плоских покрівель, а також при утепленні фасадів. Плівка IzofolStandart може бути використана з будь-якими скловолокнистими і мінеральними утеплювачами. Крім того Izofol Standart забезпечує ефективний захист від вологи і значно знижує рівень пароконденсаціі стін.

Плівку Izofol Standart легко монтувати, вона характеризується стійкістю до механічних пошкоджень і відмінною УФ-стабілізацією (здатністю знаходиться на відкритому повітрі без захисту основного покрівельного покриття).

Підпокрівельні супердифузійні мембрани IzodachActive (пароізоляція)

Активна пароізоляційна мембрана Izodach Active - нове покоління підпокрівельних пароізоляційних ммбран. Її застосування дозволяє протягом довгих років забезпечувати ефективну роботу утеплювача.

На відміну від звичайної пароізоляційної плівки, принцип дії мембрани Izodach Active полягає в тому, що волога, що піднімається з житлових приміщень, стримується не повністю. Водяна пара пропускається мембраною в кількості, яка згодом безперешкодно випаровується завдяки природній вентиляції.

Ця особливість є вкрай важливою, так як пара, повністю стримувана пароізоляцією, може накопичуватися і згодом осідати у вигляді вологи на внутрішній стороні гіпсокартонних плит та інших подібних конструкцій.

Для вирішення цієї проблеми і були розроблені активні пароізоляційні мембрани.

Пароізоляційна мембрана Izodach Active забезпечує максимальний захист стін і покрівлі від згубної дії вологи, не допускає появи грибка і цвілі, а також характеризується високою міцністю і стійкістю до механічних пошкоджень.

Гідроізоляційна плівка IzofolStandart

Гідроізоляційна плівка Izofol Standart - «дихаючий» (дифузійний) матеріал, що використовується в облаштуванні підпокрівельного простору. Захищає горище від попадання дощу, снігу, пилу через негерметичні зони даху. Служить основним гідроізоляційним бар'єром для теплоізоляції і всього підпокрівельного простору.

Гідроізоляційна плівка Izofol Standart характеризується відмінними мікроперфораційними властивостями, завдяки яким водяна пара, що піднімається з житлових приміщень, ефективно виводиться з підпокрівельного простору, не накопичуючись в теплоізоляції та інших елементах покрівельної конструкції. Гідроізоляційна плівка Izofol Standart відрізняється стійкістю до перепадів температур і механічних пошкоджень, відмінною УФ-стабілізацією і паропроникними характеристиками.

Пам'ятайте!

При використанні гідроізоляційної плівки Izofol Standart обов'язково повинен бути дотриманий вентиляційний проміжок 3-4 см! Якщо такий проміжок неможливо дотримати, в якості гідроізоляційного бар'єру слід застосовувати плівки, або мембрани з великим коефіцієнтом паропроникності.

Підпокрівельна супердифузійна мембрана IzodachClassic

Супердифузійна мембрана Izodach Classic використовується для ізоляції підпокрівельного простору від вологи, вітру і пилу. Izodach Classic може застосовуватися з будь-якими типами теплоізоляційних та покрівельних матеріалів.

Матеріал володіє відмінними дифузійними здібностями, на порядок вищими, ніж у аналогічних «дихаючих» плівок.

Izodach Classic - тришарова мембрана, поліпропіленові шари якої складаються з тонкого волокна, виготовленого методом бі-екструзії. Два зовнішніх шари забезпечують міцність і УФ-стабільність матеріалу, а внутрішній шар відповідає за гідроізоляційну і паропроникну функції.

Крім того, компанія «ІЗОБУД» пропонує своїм клієнтам ще одну модифікацію підпокрівельної супердифузійної мембрани - Izodach Light. При певній подібності з Izodach Classic мембрана Izodach Light все ж має відмінні риси - зокрема мова йде про коефіцієнт паропроникності та показниках міцності і опору механічним пошкодженням. 


Тришарова вітроізоляційна мембрана Izovin

Компанія «ІЗОБУД» представляє новинку на українському ринку - тришарову вітроізоляційну мембрану Izovin.

Тришарова вітроізоляційна мембрана Izovin - матеріал з високою паропроникною здатністю, яуий використовується при облаштуванні фасадів і покрівель. Забезпечує надійний захист утеплювача від вивітрювання в результаті впливу потоків повітря.

Завдяки відмінним гідроізоляційним властивостям може служити ефективним бар'єром від вологи.

Вітроізоляційна мембрана Izovin володіє гарними дифузійними характеристиками, завдяки яким водяна пара безперешкодно виводиться з теплоізоляції.

Крім того, на відміну від звичайних вітрозахисних плівок, мембрана Izovin може укладатися безпосередньо на утеплювач, без обов'язкового забезпечення вентиляційного зазору.

Антиконденсатна плівка Izofol Anticon

Антиконденсатна плівка Izofol Anticon - паропроникна плівка, що використовується в покрівельних конструкціях, в яких основним покриттям є вироби з металу (профнастил, металочерепиця і т.д.). Може застосовуватись як на утеплених, так і на неутеплених вентильованих скатних покрівлях. Основна функція антиконденсатної плівки - захист утеплювача від скупчення вологи - здійснюється завдяки наявності спеціального адсорбуючою шару.

Антиконденсатна плівка володіє хорошими показниками міцності і стійкості до механічних пошкоджень, відмінною паропроникністю і УФ-стабільністю.

Отже, сьогодні на українському ринку присутній величезний вибір підпокрівельних плівок і мембран самих різних модифікацій і призначення. Компанія «Ізобуд» представляє Вашій увазі кращі з них. Зв'яжіться з фахівцями нашої компанії і разом ми знайдемо те рішення, яке буде гарантувати надійність та довговічність Вашої покрівельної конструкції!

  • дата публикации: 06.06.2011





­

04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 e-mail: info@izobud.ua (044) 537-2663 (многоканальний)

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине
izobud.ua 5/5 на підставі 15 оцінок та 17 відгуків
Ізобуд Найкращі будматеріали в Україні